Referentie 1
“Na een traumatische bevalling en daarbij lichamelijke klachten, ben ik terecht gekomen bij Michelle. Door de corona crisis konden we niet live in contact komen, maar ging dit via facetime. Dit was voor mij echter geen belemmering. Michelle heeft mij begeleid in het proces van verdriet en angst om uiteindelijk een mooie herinnering te creëren. Het is heel bijzonder om dit mee te maken. Michelle werkt met haar ervaring vanuit haar jarenlange carrière als verloskundige, en daarbij veel gevoeligheid tijdens de traumatische herinneringen. Je voelt je gehoord en begrepen. Dit coach traject heeft mij geholpen om weer met meer vertrouwen naar een mogelijk volgende zwangerschap en bevalling te kijken. Daarnaast zijn mijn lichamelijke klachten minder geworden. Heb jij ook nog moeite om aan je bevalling te denken? Komen daar nog steeds emoties bij kijken? Neem dan contact op met Michelle voor dit coach traject. Uit ervaring kan ik je zeggen dat dit je gaat helpen.” – Renske

Referentie 2
“Ik ben met Michèle in contact gekomen tijdens mijn tweede zwangerschap. Mijn eerste bevalling heb ik als onprettig ervaren en ik wilde graag positief de volgende bevalling in gaan en niet telkens daarbij terug te hoeven denken aan mijn onprettige ervaring. Via mijn verloskundige kwam ik meer te weten over het herschrijven van de bevalling. Het leek mij prettig om met een positieve blik terug te kunnen kijken op mijn vorige bevalling, zodat deze mijn aanstaande bevalling minder zou beïnvloeden. Samen met Michèle heb ik mijn vorige bevalling herschreven als een hele liefdevolle en rustige bevalling. Dat was heel prettig en gaf mij ook meer inzicht in wat ik belangrijk vind voor mijn toekomstige bevalling. Het was een hele fijne en mooie ervaring!” – Naomi

Referentie 3
“Na mijn tweede bevalling zat ik niet zo lekker in m’n vel. Via de verloskundige kwam ik in contact met Michèle. Michèle had ik tijdens mijn eerste zwangerschap een paar keer op controle gezien en het voelde voor mij meteen vertrouwd. Michèle is een aantal keer bij mij thuis geweest en we hebben veel dingen besproken: mijn zelfbeeld, mijn ochtendritueel met de kids en natuurlijk ook mijn bevalling van de tweede. Hoewel de bevalling goed verliep, ging het op het laatst zo snel dat ik de controle kwijt was en in paniek raakte. Ik was teleurgesteld in mezelf, net als op iedere ochtend waarin ik te veel stress had en onredelijk uit kon vallen. De gesprekken met Michèle hebben mij geholpen om positiever over mezelf te denken, meer in mezelf te geloven en zo relaxer door het leven te gaan. Ik ben wie ik ben en dat is goed. Dankjewel!” – T.

Referentie 4
“Na een miskraam werd ik gelukkig opnieuw snel zwanger. Echter, was ik het vertrouwen in mijn lijf wel kwijt en was ik erg onzeker over alles. Via mijn verloskundige kwam ik in contact met Michèle. Via FaceTime (want Corona) hebben wij een intake, een gesprek en een evaluatie gevoerd. Ik heb dit als heel prettig ervaren. Ze heeft me geholpen om mijn (nare) herinneringen te “herschrijven” en op deze manier heb ik mijn miskraam en de periode hierna beter kunnen verwerken (dat had ik niet goed genoeg gedaan). Na deze gesprekken voel ik mij beduidend beter en zekerder (over mijn huidige zwangerschap). Ik kan echt iedereen aanraden die iets vervelends meemaakt rondom het moederschap contact op te nemen met Michèle!” – Hellen

Referentie 5
“Wij kijken terug op een gezellige en leerzame privé cursus. Wij als toekomstige ouders stonden centraal en de informatie die gegeven is, plus het boekje, is erg nuttig om te krijgen. Het lezen van het boekje zorgt er ook voor dat hetgeen wat tijdens de cursus gezegd/uitgelegd is weer terug komt.
Voor mijn man was er ook aandacht en hij heeft handvatten gekregen om mij voor, tijdens en na de bevalling bij te staan. Samen nadenken over je wensen (geboorteplan) is erg fijn om nu te doen aan de hand van de informatie.
De privé cursus is erg fijn omdat de coach je thuissituatie ziet en je oefeningen geeft je thuis bijv. op de babykamer of op bed kan doen. Tevens was het hierdoor erg persoonlijk en prettig om ervaringen te kunnen delen.” – Arianne


Ik zou het ontzettend waarderen als je zelf ook jouw ervaringen zou willen delen. Dit kan uiteraard geheel anoniem en het zou mij en andere mensen die coaching overwegen ontzettend helpen.

Mocht je dit willen doen, dan kun je het onderstaande formulier invullen. Je bericht komt uiteraard niet direct op de website. Ik doe dit handmatig nadat ik het ingevulde formulier van je heb ontvangen, zodat je persoonlijke gegevens niet online komen te staan.

(Indien je jouw ervaring alleen met mij wenst te delen, kan dat natuurlijk ook door dit aan te geven in je bericht hieronder).