Over mij

Over mij

Michele Noorland-de Wolf

Michèle Noorland-de Wolf
Coach
Verloskundige
Bevallingstrauma verwerkingsspecialist

Ik ben Michèle Noorland-de Wolf, getrouwd en moeder van 4 geweldige kinderen. Inmiddels allemaal volwassen.

Met grote betrokkenheid en bevlogenheid heb ik 25 jaar lang mijn eigen verloskundige praktijk gehad in de Krimpenerwaard. Wat een prachtig vak! Om betrokken te mogen zijn bij zo’n bijzondere gebeurtenis als de geboorte van een kind is fantastisch. Daar ben ik heel dankbaar voor. Tegenwoordig houd ik mij bezig met het begeleiden van zwangeren en moeders met behoefte aan extra begeleiding omdat dingen anders lopen of zijn gelopen.

Door privéomstandigheden heb ik de keuze gemaakt te stoppen met mijn verloskundige praktijk. Ik heb toen gezocht naar een andere manier om me toch te blijven bezighouden met de geboortezorg en na een gedegen opleiding heb ik in 2017 Mama Coach Krimpen opgestart. Ik begeleid hier vrouwen die tijdens de zwangerschap of daarna behoefte hebben aan extra zorg en/of die zich goed willen voorbereiden op het ouderschap.

Nog altijd volg ik regelmatig trainingen en cursussen over dit onderwerp en ook over hechting. Daarnaast heb ik nog een opleiding gedaan tot Holistisch Therapeut.

Het coachen was voor mij een logische vervolgstap na het hebben van mijn verloskunde praktijk. Mede door mijn achtergrond als verpleegkundige en verloskundige ben ik een empathisch coach die goed kan luisteren zonder te oordelen. Dit stelt mij steeds in staat de juiste vragen te stellen en jou in je eigen kracht te zetten.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om te bespreken of ik je kan helpen.

Warme groet,

Michèle Noorland
michelenoorland@gmail.com
06-51194220