Tarieven / Vergoedingen

Tarieven / Vergoedingen

Het kennismakingsgesprek is telefonisch en geheel vrijblijvend. Als we besluiten met elkaar aan het werk te gaan, maken we een afspraak voor het eerste gesprek waarin we samen besluiten wat voor jou het beste traject is: coaching, E.V.A. / E.H.B.B., EMDR, een consult seksualiteit of een Reiki behandeling.

De coachgesprekken duren ongeveer anderhalf uur per keer en ik hanteer een tarief van € 95,- per gesprek. Een heel traject bestaat meestal uit 3-5 gesprekken, afhankelijk van jouw behoefte. Het consult seksualiteit is meestal eenmalig.

Een EVA traject bestaat meestal uit 3 gesprekken en kost dan € 250,- in totaal.

Een Reiki behandeling duurt ongeveer een uur per keer en kost € 60,- per sessie.

Vergoeding

  • Als zwangere is het soms mogelijk om een coachgesprek vergoed te krijgen van je zorgverzekeraar, mits de coaching zwangerschapsgerelateerd is.
  • Wanneer je als ZZP-er werkzaam bent, is het mogelijk de coaching op te voeren als bedrijfskosten.
  • Wanneer je in loondienst bent, is het soms mogelijk om via jouw werkgever iets te regelen. Het is zeker de moeite waard om dit na te vragen!
 
De kosten voor zwangerschapscursussen worden soms (deels) vergoed door je zorgverzekeraar.

Afspraak annuleren

Uiteraard kunnen afspraken geannuleerd worden. Dit kan tot 24 uur voorafgaand aan het gesprek. Als je een afspraak niet nakomt zonder af te zeggen, reken ik het volledige tarief.

Kilometervergoeding bij thuisbezoek

Het is ook mogelijk om de gesprekken thuis te laten plaatsvinden. Hierbij wordt er nog een onkostenvergoeding van € 0,21 per kilometer berekend en eventuele parkeerkosten.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.