Coachtraject
Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Dit gesprek kan ook telefonisch plaatsvinden. Als we besluiten met elkaar aan het werk te gaan, maken we een vervolgafspraak. De coachgesprekken duren ongeveer anderhalf uur per keer en ik hanteer een tarief van € 85,- per gesprek. Een heel traject bestaat meestal uit 3-5 gesprekken, afhankelijk van jouw behoefte. Na 3 gesprekken krijg je van mij een eerste rekening.

Vergoeding

  • Als zwangere is het soms mogelijk om een coachgesprek vergoed te krijgen van je zorgverzekeraar, mits de coaching zwangerschapsgerelateerd is.
  • Wanneer je als ZZP-er werkzaam bent, is het mogelijk de coaching op te voeren als bedrijfskosten.
  • Wanneer je in loondienst bent, is het soms mogelijk om via jouw werkgever iets te regelen. Het is zeker de moeite waard om dit na te vragen!

E.H.B.B. / Nucleus
Voor een Nucleus traject hanteer ik een ander tarief. Een Nucleus gesprek kost € 95,- en dit is inclusief intake,- en nagesprek.

Kilometervergoeding bij thuisbezoek
Het is ook mogelijk om de gesprekken thuis te laten plaatsvinden. Hierbij wordt er nog een onkostenvergoeding van € 0,19 per kilometer berekend en eventuele parkeerkosten.

Afspraak annuleren 

Uiteraard kunnen afspraken geannuleerd worden. Dit kan tot 24 uur voorafgaand aan het gesprek. Als je een afspraak niet nakomt zonder af te zeggen, reken ik het volledige tarief.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.